Relatiegeschenken versterken jouw marketingcampagne

Relatiegeschenken zijn een belangrijk aspect van elke onderneming. Het is de perfecte manier om relaties met klanten, leveranciers en partners te onderhouden en te versterken. Speelkaarten en pennen zijn twee veelgebruikte relatiegeschenken. In dit artikel zullen we bespreken waarom deze twee geschenken zo populair zijn en hoe ze worden gebruikt om de banden met klanten en partners te versterken. Ook wordt er ingegaan op de mogelijkheden van speelkaarten en pennen bedrukken als onderdeel van de personalisatie van deze geschenken.

Speelkaarten en pennen zijn populair omdat ze nuttig zijn en lang meegaan. Speelkaarten kunnen worden gebruikt voor verschillende spellen en zijn daarom een goede keuze voor sociale gelegenheden en familie-evenementen. Ook zijn speelkaarten ideaal voor reizen en vakanties. Pennen zijn daarentegen een dagelijks gebruiksvoorwerp en zijn daarom zeer gewild. Door het geven van een pen of set speelkaarten als relatiegeschenk, zorg je ervoor dat de ontvanger aan je denkt wanneer hij of zij het geschenk gebruikt.

Speelkaarten laten bedrukken is een geweldige manier om een geschenk persoonlijk te maken en de branding van je bedrijf te promoten. Bedrukkingen kunnen worden gemaakt met logo’s, bedrijfsnamen en zelfs met afbeeldingen. Door de bedrukking van de kaarten kan de ontvanger je bedrijf blijven herinneren en zal je bedrijf in het geheugen van de ontvanger blijven hangen. Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerde boodschap op de kaarten te drukken om de ontvanger te laten weten hoe belangrijk ze zijn voor je bedrijf.

Een andere manier is pennen bedrukken met logo om give aways te personaliseren en je bedrijf te promoten. Net als bij speelkaarten kunnen pennen worden bedrukt met logo, of bedrijfsnaam. De luxe pennen zijn wat duurder in aanschaf maar langer dan gemiddeld mee en schrijven goed. Zo weet je zeker dat je ontvanger de pen ook daadwerkelijk zal gebruiken. Ook zijn er goedkope opties die snel geleverd kunnen worden en beter betaalbaar zijn.

Het geven van relatiegeschenken zoals speelkaarten en pennen kan ook worden gebruikt als onderdeel van een marketingcampagne. Het helpt om je bedrijf te promoten en de naamsbekendheid te vergroten. Bijvoorbeeld, als je een kaartenwinkel hebt, kun je klanten een set van bedrukte speelkaarten geven bij een bepaald aankoopbedrag. Dit werkt stimulerend voor klanten om nog een keer wat te kopen. Hierdoor kan je een langere klantrelatie met ze aangaan en uiteindelijk een grotere customer lifetime value creëren. Daarnaast zal het niet alleen de klanttevredenheid verhogen, maar ook bijdragen aan de promotie van je bedrijf. 

Een andere manier om speelkaarten en pennen te gebruiken als relatiegeschenken is tijdens evenementen, beurzen of conferenties. Hier kunnen deze give aways aan een breed publiek worden uitgedeeld en zullen ze een groot aantal potentiële klanten bereiken. Het is een geweldige manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken en te laten zien dat je aan ze denkt.