About

Wij zijn uw partner voor feesten als bruiloften bedrijfsfeesten borrels openingen verjaardagen jubilea, buurtfeesten…Wij nemen de volledige verzorging van geluid licht en video voor onze rekening. Hiervoor hebben wij een aantal standaard sets samengesteld waarmee een legio aan feesten van 50-1200 personen verzorgd kan worden maar het is ook mogelijk om een set volledig naar eigen wens samen te stellen.

Bij de shows zijn er natuurlijk diverse uitbreidingen mogelijk zoals meer geluid, extra verlichting, een lasershow, verlichte dansvloer, extra bewegend licht, video beelden en andere spetterende effecten.
Zelf ook een leuk idee? Neem kontakt met ons op en we bekijken de mogelijkheden.

Een drive-in show geen standaard-klus. In overleg worden de shows aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Naast het draaien muziek op een gepast niveau kunnen wij zorgen voor een sfeervolle verlichting in uw feestzaal.

Parties

Onze specialiteit zijn kleine feest zoals bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten e.d. omdat hier de interactie met het publiek een belangrijke rol speelt. Dit is steeds weer een uitdaging en daarom leuk om te doen.

Voor feesten als bruiloften bedrijfsfeesten borrels openingen verjaardagen jubilea, buurtfeesten nemen wij de volledige verzorging van geluid licht en video voor onze rekening.

Uitgebreid repertoire met voor iedere smaak wat wils
Wij hebben standaard een zeer divers repertoire met meer dan 7000 titels met voor ieder wat wils. Voor jong en oud. Van een foxtrot tot vette rock en van Nederlandstalige muziek tot swingende soul en dance music, het is allemaal mogelijk. Ook een uurtje kinderdisco voor de kleintjes is geen probleem.

U bepaalt wat wij draaien.
Kiezen voor de bruiloft DJ show betekent kiezen voor maximale flexibiliteit. Bijvoorbeeld welke nummers wil je horen en welke nummers wil je niet horen, wat wordt het nummer van de openingsdans, hoe wil je de opbouw van de avond enz. Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag en bereiden wij jullie DJ show voor. Zo ben je er zeker van dat de DJ de muziek draait die jij wenst.