Bruiloft Saxofonist

Een bruiloft is de mooiste dag van jullie leven en als saxofonist heb ik veel ervaring met trouwerijen. Gedurende de dag zijn er diverse momenten waarop saxofoon zeer geschikt is om in te zetten. Een saxofonist is namelijk een van de meest flexibele instrumenten om op de muziek van een dj mee te spelen, en dat zie je terug in het aantal feesten waar een saxofonist tegenwoordig aanwezig is. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere lounge setting, waarin de dj wat rustige ibiza house draait op de achtergrond en de saxofonist tussen de borrelende mensen doorloopt en gezellig mee toetert. Maar uiteraard ook een knallende feestavond waarin bijvoorbeeld dance classics, rock & roll, R&B en de laatste Top-40 elkaar feilloos afwisselen, ook daar voelt de saxofonist zich als een vis in het water en zal hij jullie iedere keer weer verrassen met een leuke show!

Huwelijksceremonie met saxofoon

Het is prachtig om tijdens de ceremonie één tot drie nummers te spelen op de saxofoon. Dit kan bijvoorbeeld tijdens binnenkomst van de bruid of bij het zetten van de handtekeningen. En natuurlijk als het kersverse bruidspaar de kerk of stadhuis verlaat ben ik van de partij met vrolijke nummer zoals “Happy” van Pharrell. Ook is het mogelijk mijn saxofoon spel te combineren met een pianist of gitarist. Binnen mijn netwerk heb ik diverse pianisten en gitaristen waarmee ik samenwerk en de muziek kan verzorgen tijdens de ceremonie.

Hieronder vindt u een aantal geschikte saxofonisten:

Saxojoe

De Dj en Sax Show is uitermate geschikt voor jullie bruiloft tijdens de borrel, BBQ, boottocht of receptie. De muziek is aanwezig maar zo afgestemd dat alles zich afspeelt op de achtergrond. Van jazzy tunes, loungemuziek en latin tot wellicht al wat bekende hits die de gasten al in de juiste stemming brengen voor het grote feest in de avond.


Groovesum

Op ludieke manier het feest openen door een bruiloft saxofonist? Of met een hoog improvisatiegehalte meespelen op de beat van de DJ? Dit alles behoort tot de mogelijkheden bij onze bruiloft saxofonisten. Onze saxofonisten komen van het conservatorium af en hebben jarenlang ervaring op diverse grote maar ook kleine evenementen. Naast het wegzetten van saxofonisten, verzorgen wij ook allround en lounge DJ’s alsook techniek om de avond van licht en geluid te verzorgen. Wij ontzorgen je graag in alle facetten van de muziekentertainment zodat jij en jouw partner enkel hoeven te genieten van jullie prachtige bruiloft!

 

Dj huwelijksfeest –  trouw dj –  goeie dj trouwfeest –  dj trouwfeest