Bruiloft DJ

DJ’s zijn erg populair op bruiloften en zeker Allround DJ’s. Dit soort DJ kan eigenlijk alle soorten genres afspelen. Of het nu Top 50, House, of hits uit de 80’s zijn, een Allround DJ kan het spelen. Door de breed inzetbaarheid van een DJ zijn ze ook zo populair op bruiloften. Daarnaast is een DJ in combinatie met een coverband een match made in heaven. Ook kunnen onze DJ’s een optreden verzorgen in combinatie met een artiest, denk aan een saxofonist of een zangeres.

Aanbevolen Bruiloft DJ’s

DJ Trouwfeest

De Trouwfeest DJ zorgt voor een onvergetelijk dansfeest! Lees onze reacties en referenties van tevreden trouwkoppels! Bij ons krijg je een bruiloft op maat!

DJ Trouwfeest “Tom Cosyns”

DJ Tom Cosyns is één van de bekendste Allround DJ’s van Vlaanderen. Als Allround DJ mixt hij alle muziekstijlen naadloos door elkaar. Tom is een allrounder in alle soorten muziek. Disco, 70/80/90/00’s, Foute muziek, Apres ski, Retro house, latin, R&b, Comercieel Top 50 …

DJ verjaardagsfeest

Naast het spelen van trouwfeesten zijn we ook de perfecte DJ verjaardagsfeest moet een breed scala aan muziek kunnen spelen en zorgen voor een schitterende party. Van disco, foute muziek tot de nieuwste hits. Hier kan u onmiddellijk een professionele allround DJ inhuren. Tom is een van de meest geboekte DJ’s van Vlaanderen, van verjaardagsfeestjes tot trouwfeesten, fuiven, party’s en nog veel meer. DJ verjaardagsfeest biedt de ultieme entertainment-oplossing voor elk evenement.