Top gratis offline muziek apps

Ben je een echte muziekliefhebber en zou je het fijn vinden om overal en altijd je favoriete nummers te kunnen beluisteren? Dan kun je het downloaden van offline muziek apps echt overwegen.

Deze apps maken het namelijk mogelijk om zonder internet nog steeds te kunnen genieten van je favoriete muziek. Terwijl je dus misschien de wedstrijd van je favoriete voetbalclub aan het streamen bent en meedoet aan sportweddenschappen, kun je ook nog offline naar muziek luisteren van je favoriete zanger of zangeres. In deze blog meer over de offline muziek apps.

Mens, Muziek, Telefoon, Koptelefoon, Smartphone

Soundcloud

Een van de populaire offline muziek apps is Soundcloud. Deze geeft je zonder internet toegang tot meer dan 200 miljoen tracks. Je hebt dus altijd wel een muzieknummer waar je naar kunt luisteren. Er zijn ongeveer 20 miljoen artiesten aangesloten bij bij deze app en geven Soundcloud daarmede een uniek karakter ten opzichte van andere streamingdiensten.

 

Op Soundcloud kun je onder andere terecht voor het beluisteren van tracks van verschillende dj’s, radio uitzendingen, remix muziek en veel meer. Een Soundcloud Go abonnement maakt het mogelijk voor gebruikers om muziek offline op te slaan. Je kunt dus muziek opslaan en ook zonder internet op elk moment van de dag naar je favoriete muziek luisteren.

Spinrilla

Een andere interessante app waar je offline naar muziek kan luisteren is Spinrilla. Deze app is vooral bestemd voor hiphop liefhebbers. Je ontdekt in deze app muziek van toen en nu, wie de nieuwe hiphop artiesten zijn en de muziek die pas uit is. Evenals de Soundcloud app is deze app beschikbaar voor zowel Android en iOS gebruikers.

Muziek Op Je Smartphone, Spotify, Muziekdienst

Spotify

Een heel bekende app waar je ook offline naar muziek kan luisteren is Spotify. Op deze app heb je toegang tot meer dan 50 miljoen muzieknummers. Het doet er niet toe van welke genre je liefhebber bent, er is voor een ieder wat wils op deze muziekapp. Op de app vindt je ook aan aantal podcasts en audioboeken.

Je kunt gebruik maken van de optie om offline naar muziek te luisteren als je in het bezit bent van een Spotify premium-account. Je betaald misschien wel abonnementskosten, wat overigens bij alle muziek apps waar je offline naar muziek kan luisteren zo is, maar je haalt je kosten er wel uit. Je hebt geen internet nodig en er is geen sprake van dataverbruik.

 

Apple Music

Een andere handige app welke het offline luisteren naar muziek mogelijk maakt is de Apple Music app. Ook voor deze abonnement heb je een abonnement nodig. Met zo een abonnement kun je ongelimiteerd naar een ruim aanbod van meer als 60 miljoen nummers luisteren.

Je kunt naar muziek luisteren van bekende artiesten, de nieuwste tracks ontdekken en veel meer. Het enige wat je moet doen is in de zoekbalk aangeven wat je wenst te horen en de app zorgt ervoor, dat het nummer erbij gehaald wordt om te beluisteren.

Dus,

Er zijn een aantal muziek apps beschikbaar die het mogelijk maken om offline naar muziek te luisteren. Het enige wat jij moet doen is kijken naar de abonnementskosten, het aantal beschikbare nummers en nagaan hoe anderen de app hebben ervaren. Op basis hiervan kun je voor jezelf nagaan welke app het beste bij je past.